nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

Freestyle Cycle

 

Wat is freestyle Cycle?CJ_BANNERS_cycle_DEF_rgb

Freestyle Cycle is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van onze populairste programma’s.
We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

Is Freestyle Cycle iets voor mij?

Freestyle Cycle is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Hoe ziet een Freestyle Cycle les eruit?

De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.

Share the ride & Share the fun!

 

check het groepslesrooster voor de lestijden.

Ook interesse in onze andere lessen? Bekijk dan hier het lesrooster!

Wilt u meer informatie of een u gratis proefles komen volgen? Bel ons dan op telefoonnummer
0315-230 030 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!