nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

ClubJoy Fit & Shape®

CJ_Fit&Shape_logo
Wat is ClubJoy Fit & Shape®?ClubJoy Fit & Shape foto verticaal

ClubJoy Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Er wordt in het cardiodeel op een plezierige wijze aan de coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en de mentale en fysieke fitheid gewerkt. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. ClubJoy Fit & Shape® laat zien dat sport, plezier en de algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

 Is ClubJoy Fit & Shape® iets voor mij?

ClubJoy Fit & Shape® is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. ClubJoy Fit & Shape® is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveau’s opties worden aangereikt. U hoeft niet fit te zijn om te beginnen, maar wel mobiel. ClubJoy Fit & Shape® is een ideaal programma om uw persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

Hoe ziet een ClubJoy Fit & Shape® les eruit?

Een ClubJoy Fit & Shape® les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. De ene helft is een cardiogericht deel met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. Er wordt in dat deel actief aan de slag gegaan met een elastiek en eventueel gewichtjes. De muziek en de instructeur zorgen voor voor de motivatie om uzelf voor meer dan 100%
in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaalt u zelf tot hoe ver u gaat. Na de les voel t u zich fit,
energiek en soepel!

Share the moves & Share the fun!

 

check het groepslesrooster voor de lestijden

Ook interesse in onze andere lessen? Bekijk dan hier het lesrooster!

Wilt u meer informatie of een u gratis proefles komen volgen? Bel ons dan op telefoonnummer
0315-230 030 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!