nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

ClubJoy Yoga®

CJ_Yoga_logo
Wat is ClubJoy Yoga®?CJ_BANNERS_yoga_DEF_rgb

ClubJoy Yoga® is een training waarmee er wordt gewerkt aan lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook de geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vindt u de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing.

Is ClubJoy Yoga® iets voor mij?

ClubJoy Yoga® is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer u gezond bent, helpt ClubJoy Yoga®  om nog fitter te worden. En als u op zoek bent naar balans in het leven, dan helpt ClubJoy Yoga® daar ook zeker bij.

Hoe ziet een ClubJoy Yoga® les eruit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen u mee, even weg van de drukte. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven toch een ontspannen gevoel. De focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat u deze onder controle hebt. U verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Share the flow & Share the fun!

check het groepslesrooster voor de lestijden

Ook interesse in onze andere lessen? Bekijk dan hier het lesrooster!

Wilt u meer informatie of een gratis proefles komen volgen? Bel ons dan op telefoonnummer
0315-230 030 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!