nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

Functional Training

Met Functional Training imiteer je dagelijkse bewegingen zoals wandelen, vooroverbuigen, tillen en trappen lopen en verklein je daarmee de kans op eventuele blessures. Evenwicht, houding, kracht en coördinatie zijn de basiscomponenten van functionele training.

FT2

FT1

 

Bij Functional Training werken wij niet met de fitnesstoestellen. Je leert evenwichtsoefeningen, balspelletjes, korte sprints, maar ook walking lunges, burpees en starjumps.

Functional Training is een één uur durende training die plaatsvindt in zaal 1 van ons centrum. De speerpunten van de training liggen in romp stabiliteitstraining en spierconditie/uithoudingsvermogen.De totale lichaamstraining is in circuit- en stationsvorm. Er wordt gewerkt op tijd of op herhalingen. De spierversterking wordt afgewisseld met dynamische oefeningen waarvan uw hartslag flink omhoog gaat.De les staat voor spierversterking & uithoudingsvermogen. Door de combinatie van spierversterking en dynamische oefeningen wordt de  huid strakker en verbrand je sneller vet.

Wenst u meer informatie of wil u gratis proefles komen volgen? Bel ons dan op telefoonnummer:
0315-230 030 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.