nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

Judo

judoJudo is uitermate geschikt voor kinderen. 

Al vanaf 3 jaar kunnen kinderen bij Fit in Varsseveld terecht in speciale kleutergroepen. De kinderen leren op speelse wijze de elementaire vormen van bewegen zoals: lopen, kruipen, duwen, trekken, balanceren, rollen, vallen en opstaan.

Judo heeft verder een grote opvoedkundige waarde, omdat het kind leert omgaan met anderen, leert incasseren en accepteren, leert doorzetten en niet bang zijn. Al deze zaken zou elke jongen of meisje moeten ervaren, omdat het in het dagelijkse leven vroeg of laat van pas komt. Judo, maakt kinderen in ieder geval een stuk zelfverzekerder.

Kinderen en Judo gaan prima samen, een paar jaar Judo maakt het verschil. Kinderen krijgen met Judo meer zelfvertrouwen en dat is essentieel voor een gelukkig en weerbaar kind. Naast de psychologische voordelen, maakt de Judotraining het lichaam van uw kind sterk en soepel.

Judo is uit het jiu jitsu ontstaan en is een bekende Olympische sport geworden, zowel voor het recreatief bewegen, als voor het beoefenen in wedstrijdverband. Bij ons ligt het accent op het recreatief bewegen, hoewel dat niet wil zeggen dat er niet gepresteerd mag worden. Judo is duo. Je moet het samen doen, voor het resultaat ben je samen verantwoordelijk.

check het groepslesrooster voor de lestijden

Kom vrijblijvend een keertje meedoen om te kijken of Judo wat voor je is!

 

Wenst u meer informatie of wil u gratis proefles komen volgen? Bel ons dan op telefoonnummer:
0315-230 030 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.