nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

Onze faciliteiten

Fit in Varsseveld heeft verschillende faciliteiten waar u als lid gebruik van kunt maken.
Hieronder een greep uit ons aanbod:

  • Een ruime parkeerplaats en fietsenstalling. Hier kunt u veilig uw auto of fiets kwijt.
  • Ruime dames- en herenkleedkamers. Deze zijn voorzien van kluisjes en wc’s. Er is ook een invalidentoilet aanwezig.
  • Een loungegedeelte met bar om heerlijk te zitten. Geniet hier voor of na het sporten van een gratis kopje koffie of thee!
  • Een grote fitnesszaal met een ruime keuze aan fitnesstoestellen. Denk hierbij aan fietsen, krachttoestellen, loopbanden en roeiapparaten. Daarnaast hebben wij ook een Fast-fitcircuit in gebruik. Hier kunt u aan uw conditie en kracht werken. De les Fastfit is twee keer per dag te volgen. Raadpleeg het lesrooster voor de actuele tijden!
  • Twee ruime zalen waar groepslessen gehouden worden. Hier zijn ook alle attributen aanwezig die nodig zijn voor deze lessen. Denk hierbij aan halters en gewichten voor de Power, dikke matten voor de Yoga en spinningfietsen voor de Cycle. Benieuwd naar de groepslessen? Kom dan een gratis proefles meedoen!
  • Een persoonlijke bewegingsprogramma op maat met ondersteuning. Een voorbeeld hiervan is het Fit in Afslankpakket of sporten met een persoonlijk schema in de fitnesszaal. Ook is het mogelijk om een op maat gemaakt voedingsschema op te stellen. Interesse in een van deze mogelijkheden? Vraag ernaar bij onze fitnessinstructeurs.
  • Kinderopvang op de woensdagochtend van 9.00 tot 12.00. Meld uw hiervoor telefonisch aan via 0315-230030.
  • De mogelijkheid om lichamelijke klachten of blessures te laten behandelen in de behandelruimtes van Fysio Physics. Hier werken gecertificeerde therapeuten. U kunt telefonisch een afspraak maken. Bel hiervoor naar de receptie via 0315-230030 of meld u aan op de website van Fysio Physics. Hier kunt u ook meer informatie vinden over de behandelingen.
  • Een aparte behandelruimte voor sport- en ontspanningsmassages.

Wilt u meer weten over onze faciliteiten? Kom dan geheel vrijblijvend langs en ontdek de mogelijkheden van ons sportcentrum. U bent van harte welkom!