nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

Fitness

Fitness middels gebruik van krachttoestellen, losse gewichten, vrije oefeningen en ons ruime aanbod van cardio-apparatuur, kun jij werken aan jouw eigen wensen en doelstellingen. Al onze leden krijgen persoonlijke begeleiding in de fitness en helpen wij om met veel plezier en motivatie bij ons te sporten. Dit is uiteraard ook op eigen initiatief mogelijk.

Trainen met toestellen

Toestellen zijn behalve gebruiksvriendelijk ook veilig. Op een toestel kun je het gewicht dat je duwt, draait of trekt gemakkelijk wisselen. Gewoon even de pin een gaatje lager zetten. Trainen met toestellen is gemakkelijk te leren. Je lichaam wordt bovendien door het toestel gestabiliseerd.

Losse gewichten

Met losse gewichten kun je een meer natuurlijke, pure beweging en een grotere bewegingsuitslag maken. Toestellen gaan uit van de gemiddelde lichaamsbouw en dwingen je tot een beweging die niet bij jouw lichaamsbouw hoeft te passen.Trainen met losse gewichten is een grotere uitdaging voor je lichaam. Het vereist coördinatie en je belast bovendien meer spieren dan alleen de spieren waar een specifieke oefening voor bedoeld is.

Functionele spiertraining

De term functionele training betekent dat spieren getraind worden op een manier die de activiteiten in het dagelijkse leven gemakkelijker, simpeler, veiliger en effectiever maken. De nadruk bij functionele training ligt op oefeningen die in het dagelijkse leven voorkomen.

Veel experts zijn voorstander van een functionele training. Functionele training vergt meer algehele conditie, lichaamsbewustzijn en kracht in de kernspieren.

Cardiotraining

Cardiotraining is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.

Neem direct contact met ons op voor een gratis proefles of meer informatie!