nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

Kinderen & Junioren

fitness-voor-kinderenVoor kinderen bieden we een aantal activiteiten:

Fit 4 Kids

Iedere woensdagmiddag en zaterdagmorgen is het feest voor de kinderen van Varsseveld en omgeving! Wij bieden diverse sport- en spelactiviteiten op muziek voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Doe mee! Elke woensdag van 17:00 tot 18:00 uur en elke zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur! Jouw kind is van harte welkom!

FitGames

FitGames is een gevarieerde les die je wat leert, uitdaagt en vermaakt. Het is een groepsles voor de jeugd van 12 tot 16 jaar. Je doet kennis op over krachttraining in combinatie met spelvormen, Functionele Training, Tabata, FastFit, KickFit, ed.

Hier wil je bij zijn!!

Jeugd Fitness (scholen)

Scholen en verenigingen kunnen tegen gunstige prijsafspraken van ons centrum gebruik maken. Dit is altijd onder begeleiding vanuit de school of in goed overleg met ons sportcentrum o.l.v. een instructeur of sportdocent.

Judo & peuter/kleuter judo

Leren bewegen, vallen en doorgaan, sportiviteit, omgaan met anderen. Dat is Judo, aantrekkelijk voor jongens en meisjes vanaf ca. 5 jaar. Onder deskundige leiding wordt wekelijks getraind. Het zelfvertrouwen wordt gestimuleerd en de weerbaarheid vergroot.Laat je kind gerust een keertje komen proeftrainen om te kijken of het wat voor hem of haar is!

Kinderfeestje

Een leuk sportief kinderfeest? Dat kan! 
Zumba, ClubPower, Kickfun, een Outdoor progamma of een activiteit in de zaal. In overleg met ons, is er van alles mogelijk!

Voor meer informatie belt u ons op telefoonnummer 0315-230 030 of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.