nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

55+ Fitcombi

De ervaring leert dat men in het algemeen minder gaat bewegen naarmate men ouder wordt. Daar komt bij dat men tegenwoordig minder vrije tijd heeft dan een aantal jaar geleden. Maar wie nu niet voldoende aandacht besteedt aan het behouden van een goede gezondheid, loopt straks een verhoogd risico op gezondheidsklachten.De dagelijkse activiteiten wilt u zo lang mogelijk zelf blijven doen. Hoe vitaler u bent, hoe gemakkelijker dat gaat.

senior fit

55+ Fitcombi vindt plaats in groepsverband. Je ervaart een complete training, geschikt voor beginners tot en met gevorderden. Het is een afwisseling van circuit-fitness en verschillende groepsactiviteiten, die gegeven worden onder leiding van onze trainers. Circuittraining is ideaal om een uitstekende conditie op te bouwen. Alle spiergroepen worden versterkt.

Tijdens de circuittraining wordt 30 à 40 seconden getraind aan een toestel of oefening, en in de pauze van 10 tot 30 seconden tussen de oefeningen wordt er opgeschoven naar de volgende oefening. Hierdoor worden hart én longen én spieren versterkt. Circuittraining is intensief, afwisselend, maar zeker ook een erg gezellig programma voor mannen en vrouwen.

Een volgende les kan het zijn dat de trainer besluit de voorbereidde oefeningen gezamenlijk te doen. En met herkenbare muziek op de achtergrond is dit vaak heel gezellig.

Na afloop van 55+ Fitcombi is er de mogelijkheid om gezamenlijk een kop koffie te drinken.

55+ Fitcombi wordt gegeven op donderdagochtend van 0900-10.00 uur.

Ervaar of 55+ Fitcombi iets voor jou is en volg een gratis proefles. Bel direct 0315 230 030, vul onderstaand formulier in of kom langs voor een kop koffie en een gratis adviesgesprek.