nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

Voeding

Wij begeleiden je naar jouw ideale gewicht. De combinatie van regelmatig trainen en een gezond voedingspatroon is de basis en de sleutel tot succes. Een dieet of een zwaar sportprogramma zal je van ons niet krijgen. Het voedings- en trainingsadvies is haalbaar en prima te combineren met jouw (gezins-)leven.

Per 30-01-2015 is diëtist Nelleke Dillema verbonden aan Fit In Varsseveld. Ze heeft spreekuren op dinsdag of woensdagavonden en zaterdagochtend. Nelleke kan je begeleiden bij het veranderen van je voedingspatroon, bijvoorbeeld bij overgewicht, diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte, maag- en darmproblemen, vermoeidheidsklachten en topsport. In een individueel gesprek kijkt ze naar je eetgewoonten en ga je in samenspraak kijken wat er veranderd moet worden om je doelen te bereiken. Gedurende de begeleiding krijg je ondersteuning bij je keuzes, bespreek je wat goed of minder goed gaat en stemt ze haar adviezen af op jouw wensen. De kosten worden vergoed door de zorgverzekeraar* en je hebt geen verwijzing nodig om naar haar toe te stappen. (* heeft wel invloed op de eigen bijdrage)

 

nellekedillema-2 2015

Nelleke Dillema

Mijn naam is Nelleke Dillema en ik ben 51 jaar. In 1985 ben ik afgestudeerd als diëtist en voedingskundige. In 2006 heb ik de opleiding Orthomoleculair Therapeut gevolgd en succesvol afgesloten. Deze kennis komt goed van pas als aanvulling in de dagelijkse diëtistenpraktijk. Graag werk ik samen met mensen en ben met ze in gesprek. Een rol als coach past goed bij mij. Het is erg leerzaam en elke keer weer spannend om een poos naast iemand te ‘lopen’ om zijn of haar voedings-, leef- en beweegpatroon te zien veranderen. Keer op keer zie ik dat gezond leven veel oplevert. Lekker, gezond en volwaardig voedsel is aan mij besteed, dat vind ik belangrijk, ook voor mijn gezin. Als zelfstandig gevestigd diëtist woon en werk ik 10 jaar in Gaanderen.

Heeft u interesse? U kunt direct bij ons terecht! Bel ons op telefoonnummer 0315-230 030 of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

voeding_1