nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

(pre)Diabetes

Eén van de veel voorkomende gevolgen van overgewicht en bewegingsarmoede is diabetes mellitus II. Mensen met (pre)diabetes mellitus II kunnen hier zelf veel invloed op uitoefenen. Met de inzet van speciaal ontwikkelde leefstijlinterventieprogramma’s van 13 of 26 weken kunnen we de  symptomen terugdringen en stabiliseren. In het geval van pre-diabetes kan het proces zelfs nog worden omgebogen. We werken hierbij nauw samen met een beweegdeskundige 4+, een fysiotherapeut en een diëtist.

Naamloos-1

Dit programma is geschikt voor iedereen, jong en oud, met diabetes type 1 en 2, maar ook voor mensen met een verhoogd risico op diabetes. Het programma is niet alleen geschikt is voor mensen die tabletten gebruiken, maar ook voor mensen die insuline spuiten of een pompje hebben. Dit programma is niet alleen bedoeld voor mensen met diabetes en overgewicht. Ook als je slank bent en in de genoemde groepen valt, is het programma zinvol.

Wat maakt ons diabetes programma uniek?
De meeste mensen met diabetes krijgen onvoldoende begeleiding. Zij krijgen medicijnen voorgeschreven, soms een beweegadvies, wat informatie en het advies om af te vallen. Uit onderzoek blijkt dat dit alles op de langere termijn weinig zinvol is. Deze mensen blijken toch steeds meer medicatie te moeten gebruiken en hun risico op hart- en vaatziekten neemt toe. Onderzoek heeft aangetoond dat een gericht leefstijlprogramma met persoonlijke, gerichte begeleiding nodig is om echte resultaten te bereiken.

Heeft u interesse? U kunt direct bij ons terecht! Bel ons op telefoonnummer 0315-230 030 of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.