nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

Fysiotherapie

Fysio Physics fysiotherapie is een landelijke organisatie voor fysiotherapie & revalidatie met praktijken door heel Nederland. Fit in Varsseveld maakt hier onderdeel van uit en heeft een eigen praktijk in zijn beweegcentrum.

Wat maakt ons uniek?

U zult merken dat wij meer dan een ‘gewone fysio-praktijk’ zijn. Anders dan andere praktijken:

  • hebben wij een bewezen beter en sneller resultaat dan welke andere praktijk dan ook.
  • werken wij met een unieke eigen onderzoek- en behandelmethode.
  • krijgen al onze therapeuten een scholing van een jaar in onze eigen methode.
  • zijn alle therapeuten geschoold in manuele therapie, bekkenfysio en medisch fitness.
  • geven wij jaarlijks scholing aan meer dan 1000 therapeuten en artsen.
  • bezoeken wetenschappers en zelfs hoogleraren uit binnen- en buitenland onze organisatie vanwege de unieke resultaten.
  • bezoeken patiënten uit het hele land, maar ook uit het buitenland, onze praktijken.
  • zijn mensen bereid om vele uren te reizen voor een behandeling bij onze praktijken.
  • beschikken wij over een eigen medisch technologisch team en zelf ontwikkelde apparatuur voor onderzoek en behandeling.

fysiophysics

De methode maakt het verschil!

Zoals u op onze patiëntenfilmpjes kunt zien (http://www.fysiophysics.nl/), reizen patiënten niet alleen uit het eigen land, maar zelfs uit België, Spanje, Frankrijk, Engeland en Scandinavië naar Nederland voor behandeling bij Fysio Physics. Wij maken gebruik van nieuwe therapeutische behandelmethoden met een bewezen beter en sneller resultaat! Al onze therapeuten hebben naast hun opleiding fysiotherapie een specialisatie-opleiding van een jaar gevolgd in deze nieuwe methode. Binnen enkele behandelingen zijn de meeste van onze patiënten van de pijn af en dat is uniek! Let wel: voor hardnekkige of chronische klachten zijn meer behandelingen nodig, maar iedereen merkt resultaat. Dat betekent voor u niet alleen dat u sneller van de pijn af bent, maar ook minder behandelingen en geen onnodige kosten!

Wij boeken vaak effect waar andere therapieën en medische behandelingen niet verder komen. Wilt u weten of er in uw geval nog vooruitgang te boeken is? Of wilt u gewoon een advies over uw specifieke situatie of klacht? Dan kunt u ook voor een eenmalig consult terecht bij onze fysiotherapeuten of sportartsen.

Alle fysiotherapeuten van Fysio Physics fysiotherapie & revalidatie staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Dit betekent dat alle fysiotherapeuten voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen.

Ervaar je klachten U kunt direct bij ons terecht! Bel ons op telefoonnummer 0315-230 030 of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.