nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

Oncologie

Oncologie therapie rondom kanker, is een nieuw vakgebied binnen de sport- en fysiotherapie in Nederland. Voor ons is het niet nieuw, want bij Fysio Physics hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in behandeling, begeleiding, training en revalidatie van mensen rondom kanker door middel van een eigen behandelmethode. Heb je kanker? Ben je onder medische behandeling, geopereerd of herstellende van de medische behandeling? Kies dan voor de beste behandeling.

cancer-woman

Waarom is therapie rondom kanker zo belangrijk?

Kanker komt in vele vormen met verschillende behandelmogelijkheden voor. Gelukkig is door de huidige medische zorg de overlevingskans enorm toegenomen. Wanneer de diagnose ‘kanker’ gesteld wordt, heeft dat een enorme impact. Dit kan leiden tot depressiviteit en vermoeidheid. Medische behandeling zoals een operatie of bestraling veroorzaakt littekenweefsel wat kan leiden tot pijn, problemen met bewegen en bijvoorbeeld oedeem (vochtophoping). Volgens de WHO is therapie naast medische behandeling belangrijk om er voor te zorgen dat de kwaliteit van leven verbeterd wordt en dat de kans op het nogmaals krijgen van kanker afneemt.

Heeft u interesse? U kunt direct bij ons terecht! Bel ons op telefoonnummer 0315-230 030 of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.