nieuwsbrief tel mail linkedin youtube instagram twitter facebook
Fysio-physics
Bedrijfsfitness
Fysio-physics
Calibris
Loading images...
MM@TG
Vind-Fitness
bim_schild

Sterk & Zelfverzekerd

Sterk & Zelfverzekerd is een begeleidingsvorm in groepsverband bedoelt voor kinderen en jongeren met een autisme spectrumstoornis, AD(H)D of een andere beperking, die het lastig vinden om op een goede manier voor zichzelf op te komen en die zich zekerder van zichzelf willen voelen en hun grenzen en wensen aan willen geven d.m.v. sportieve activiteiten. Sterk & Zelfverzekerd is een vervolgtraject op onze Rots- en watertrainingen en vindt plaats in groepsverband.

Sterk & Zelfverzekerd is een tijdelijk begeleidingstraject van maximaal 8 bijeenkomsten Iedere bijeenkomst werken we aan één of meerdere thema’s. Dit kan onder andere zijn, lichaamstaal, gevoelens uiten, opkomen voor jezelf, “nee” zeggen, samenwerken en zelfverdediging.

We maken tijdens de training gebruik van sport en spelactiviteiten. Hierbij kun je denken aan kickfun+ en streetdance maar ook aan outdoor-activiteiten als survivalopdrachten, mountainbiken en klimmen. Aan het eind van iedere bijeenkomst bespreken we met elkaar wat we die dag geleerd hebben. Het is de bedoeling dat je vooral veel plezier hebt, positieve ervaringen opdoet en nieuwe dingen leert!

Hoofddoel is het vergroten van sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden en de weerbaarheid.

kidsfitness

Wil je graag meer informatie? Neem direct contact met ons op!