Ervaar Fit in Varsseveld nu met de Gratis Proefweek

Sportschool Fit in Varsseveld helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness, zodat je zelf ervaart dat fitness bij Fit in Varsseveld bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Fit in Varsseveld ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Janiek (36 jr): "Ook ik had moeite om te beginnen met sporten, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Fit in Varsseveld voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Fit in Varsseveld."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Leefstijlcentrum Fit in Varsseveld in Varsseveld is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. Bij Fit in Varsseveld ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht bij het sporten, die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Fit in Varsseveld
Guldenweg 1a
7051 HT Varsseveld

0315-230030
Start nu met het

Start nu met het "Je Echte Leeftijd" fitplan!

Geplaatst op: 2018-01-11

Voel je 10 jaar jonger in 6 weken! Start nu en ga 6 weken lang de uitdaging aan bij Fit in Varsseveld. Klik hier voor alle startinformatie!

Lees meer Meer nieuws
Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Geplaatst op: 2018-04-06

Wil je op een effectieve manier die overtollige kilo's kwijt voor de zomer? Wil je je fitter en gezonder voelen? Heb je behoefte aan begeleiding bij het sporten? Geef je dan nu op voor ons Go4Fit Afslankp...

Lees meer Meer nieuws