55+ Fitcombi

55+ Fitcombi vindt plaats in groepsverband. Je ervaart een complete training, geschikt voor beginners tot en met gevorderden. Het is een afwisseling van circuit-fitness en verschillende groepsactiviteiten, die gegeven worden onder leiding van onze trainers. Circuittraining is ideaal om een uitstekende conditie op te bouwen. Alle spiergroepen worden versterkt.

Tijdens de circuittraining wordt 30 à 40 seconden getraind aan een toestel of oefening, en in de pauze van 10 tot 30 seconden tussen de oefeningen wordt er opgeschoven naar de volgende oefening. Hierdoor worden hart én longen én spieren versterkt. Circuittraining is intensief, afwisselend, maar zeker ook een erg gezellig programma voor mannen en vrouwen.

Geinteresseerd? Vul onderstaand formulier in!

Contact

Fit in Varsseveld
Guldenweg 1a
7051 HT Varsseveld

0315-230030
Start nu met het

Start nu met het "Je Echte Leeftijd" fitplan!

Geplaatst op: 2018-01-11

Voel je 10 jaar jonger in 6 weken! Start nu en ga 6 weken lang de uitdaging aan bij Fit in Varsseveld. Klik hier voor alle startinformatie!

Lees meer Meer nieuws
Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Geplaatst op: 2018-04-06

Wil je op een effectieve manier die overtollige kilo's kwijt voor de zomer? Wil je je fitter en gezonder voelen? Heb je behoefte aan begeleiding bij het sporten? Geef je dan nu op voor ons Go4Fit Afslankp...

Lees meer Meer nieuws