ClubJoy Power®

Wat is ClubJoy Power®?
ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kunt u aanpassen aan uw eigen wensen. ClubJoy Power® is ideaal om te werken aan het hele lichaam. U voelt zich fitter en krijgt meer energie en kracht.

Is ClubJoy Power® iets voor mij?
ClubJoy Power® is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan de conditie, gezondheid en een goed gevoel is met ClubJoy Power® binnen handbereik! Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Hoe ziet een ClubJoy Power® les eruit?
De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale work-out. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doen we verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

Share the power & Share the fun!

Geinteresseerd? Vul onderstaand formulier in!

Contact

Fit in Varsseveld
Guldenweg 1a
7051 HT Varsseveld

0315-230030
Start nu met het

Start nu met het "Je Echte Leeftijd" fitplan!

Geplaatst op: 2018-01-11

Voel je 10 jaar jonger in 6 weken! Start nu en ga 6 weken lang de uitdaging aan bij Fit in Varsseveld. Klik hier voor alle startinformatie!

Lees meer Meer nieuws
Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Geplaatst op: 2018-04-06

Wil je op een effectieve manier die overtollige kilo's kwijt voor de zomer? Wil je je fitter en gezonder voelen? Heb je behoefte aan begeleiding bij het sporten? Geef je dan nu op voor ons Go4Fit Afslankp...

Lees meer Meer nieuws