ClubJoy Fit & Shape®

Wat is ClubJoy Fit & Shape®?
ClubJoy Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Er wordt in het cardiodeel op een plezierige wijze aan de coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en de mentale en fysieke fitheid gewerkt. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. ClubJoy Fit & Shape® laat zien dat sport, plezier en de algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Is ClubJoy Fit & Shape® iets voor mij?
ClubJoy Fit & Shape® is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. ClubJoy Fit & Shape® is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveau’s opties worden aangereikt. U hoeft niet fit te zijn om te beginnen, maar wel mobiel. ClubJoy Fit & Shape® is een ideaal programma om uw persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

Hoe ziet een ClubJoy Fit & Shape® les eruit?
Een ClubJoy Fit & Shape® les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. De ene helft is een cardiogericht deel met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. Er wordt in dat deel actief aan de slag gegaan met een elastiek en eventueel gewichtjes. De muziek en de instructeur zorgen voor voor de motivatie om uzelf voor meer dan 100% in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaalt u zelf tot hoe ver u gaat. Na de les voel t u zich fit, energiek en soepel!

Share the moves & Share the fun!

Geinteresseerd? Vul onderstaand formulier in!

Contact

Fit in Varsseveld
Guldenweg 1a
7051 HT Varsseveld

0315-230030
Start nu met het

Start nu met het "Je Echte Leeftijd" fitplan!

Geplaatst op: 2018-01-11

Voel je 10 jaar jonger in 6 weken! Start nu en ga 6 weken lang de uitdaging aan bij Fit in Varsseveld. Klik hier voor alle startinformatie!

Lees meer Meer nieuws
Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Geplaatst op: 2018-04-06

Wil je op een effectieve manier die overtollige kilo's kwijt voor de zomer? Wil je je fitter en gezonder voelen? Heb je behoefte aan begeleiding bij het sporten? Geef je dan nu op voor ons Go4Fit Afslankp...

Lees meer Meer nieuws