ClubJoy Yoga®

Wat is ClubJoy Yoga®?
ClubJoy Yoga® is een combinatie van yoga ,tai chi en pilates waarmee er wordt gewerkt aan lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook de geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vindt u de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing.

Is ClubJoy Yoga® iets voor mij?
ClubJoy Yoga® is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer u gezond bent, helpt ClubJoy Yoga®  om nog fitter te worden. En als u op zoek bent naar balans in het leven, dan helpt ClubJoy Yoga® daar ook zeker bij.

Hoe ziet een ClubJoy Yoga® les eruit?
De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen u mee, even weg van de drukte. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven toch een ontspannen gevoel. De focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat u deze onder controle hebt. U verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Share the flow & Share the fun!

Geinteresseerd? Vul onderstaand formulier in!

Contact

Fit in Varsseveld
Guldenweg 1a
7051 HT Varsseveld

0315-230030
Start nu met het

Start nu met het "Je Echte Leeftijd" fitplan!

Geplaatst op: 2018-01-11

Voel je 10 jaar jonger in 6 weken! Start nu en ga 6 weken lang de uitdaging aan bij Fit in Varsseveld. Klik hier voor alle startinformatie!

Lees meer Meer nieuws
Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Geplaatst op: 2018-04-06

Wil je op een effectieve manier die overtollige kilo's kwijt voor de zomer? Wil je je fitter en gezonder voelen? Heb je behoefte aan begeleiding bij het sporten? Geef je dan nu op voor ons Go4Fit Afslankp...

Lees meer Meer nieuws