Functional Training

Bij Functional Training werken wij niet met de fitnesstoestellen. Je leert evenwichtsoefeningen, balspelletjes, korte sprints, maar ook walking lunges, burpees en starjumps. Functional Training is een één uur durende training die plaatsvindt in zaal 1 van ons centrum. De speerpunten van de training liggen in romp stabiliteitstraining en spierconditie/uithoudingsvermogen.De totale lichaamstraining is in circuit- en stationsvorm. Er wordt gewerkt op tijd of op herhalingen. De spierversterking wordt afgewisseld met dynamische oefeningen waarvan uw hartslag flink omhoog gaat.De les staat voor spierversterking & uithoudingsvermogen. Door de combinatie van spierversterking en dynamische oefeningen wordt de  huid strakker en verbrand je sneller vet.

Geinteresseerd? Vul onderstaand formulier in!

Contact

Fit in Varsseveld
Guldenweg 1a
7051 HT Varsseveld

0315-230030
Start nu met het

Start nu met het "Je Echte Leeftijd" fitplan!

Geplaatst op: 2018-01-11

Voel je 10 jaar jonger in 6 weken! Start nu en ga 6 weken lang de uitdaging aan bij Fit in Varsseveld. Klik hier voor alle startinformatie!

Lees meer Meer nieuws
Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Geplaatst op: 2018-04-06

Wil je op een effectieve manier die overtollige kilo's kwijt voor de zomer? Wil je je fitter en gezonder voelen? Heb je behoefte aan begeleiding bij het sporten? Geef je dan nu op voor ons Go4Fit Afslankp...

Lees meer Meer nieuws