Aangepast Sporten

Sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor mensen met een beperking is het vaak lastig omdat er zoveel drempels zijn. Dat is jammer omdat bewegen voor onderstaande doelgroepen juist zo belangrijk is.

* (licht)verstandelijke beperkingen
* niet aangeboren hersenletsel (NAH)
        -Fysieke beperking(en)
        - AD(H)D en of Autisme Spectrum Stoornis
        -Oncologie

Wij bieden een geschikte sportomgeving zonder al te veel prikkels, waar persoonlijke aandacht centraal staat en deskundige begeleiding op maat. Wij willen er alles aan doen om de doelgroep ook daadwerkelijk in huis te krijgen, hen te motiveren om meer te gaan bewegen. Sporten waarbij persoonlijke aandacht en plezier centraal staat, in een rustige en prikkelarme en huiselijke sfeer. Op deze mnaier willen wij ook voor mensen met NAH sporten weer vanzelfsprekend maken…

Bewegen is een cruciaal middel om lichamelijke en cognitieve problemen aan te pakken. Sporten in een reguliere sportschool is daarom niet mogelijk. Rustige ruimtes en instructeurs die over de juiste deskundige kwalificaties beschikken zijn noodzakelijke ingrediënten  voor deze sporters.
 

Maak gratis kennis met fitness bij Fit in Varsseveld

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Leefstijlcentrum Fit in Varsseveld in Varsseveld is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. Bij Fit in Varsseveld ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Fit in Varsseveld
Guldenweg 1a
7051 HT Varsseveld

0315-230030
Start nu met het

Start nu met het "Je Echte Leeftijd" fitplan!

Geplaatst op: 2018-01-11

Voel je 10 jaar jonger in 6 weken! Start nu en ga 6 weken lang de uitdaging aan bij Fit in Varsseveld. Klik hier voor alle startinformatie!

Lees meer Meer nieuws
Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Geplaatst op: 2018-04-06

Wil je op een effectieve manier die overtollige kilo's kwijt voor de zomer? Wil je je fitter en gezonder voelen? Heb je behoefte aan begeleiding bij het sporten? Geef je dan nu op voor ons Go4Fit Afslankp...

Lees meer Meer nieuws