Fysiotherapie

Fysio Physics fysiotherapie is een landelijke organisatie voor fysiotherapie & revalidatie met praktijken door heel Nederland. Fit in Varsseveld maakt hier onderdeel van uit en heeft een eigen praktijk in zijn beweegcentrum.

 

Wat maakt ons uniek?

U zult merken dat wij meer dan een ‘gewone fysio-praktijk’ zijn. Anders dan andere praktijken:

  • hebben wij een bewezen beter en sneller resultaat dan welke andere praktijk dan ook.
  • werken wij met een unieke eigen onderzoek- en behandelmethode.
  • krijgen al onze therapeuten een scholing van een jaar in onze eigen methode.
  • zijn alle therapeuten geschoold in manuele therapie, bekkenfysio en medisch fitness.
  • geven wij jaarlijks scholing aan meer dan 1000 therapeuten en artsen.
  • bezoeken wetenschappers en zelfs hoogleraren uit binnen- en buitenland onze organisatie vanwege de unieke resultaten.
  • bezoeken patiënten uit het hele land, maar ook uit het buitenland, onze praktijken.
  • zijn mensen bereid om vele uren te reizen voor een behandeling bij onze praktijken.
  • beschikken wij over een eigen medisch technologisch team en zelf ontwikkelde apparatuur voor onderzoek en behandeling.

De methode maakt het verschil!

Zoals u op onze patiëntenfilmpjes kunt zien (http://www.fysiophysics.nl/), reizen patiënten niet alleen uit het eigen land, maar zelfs uit België, Spanje, Frankrijk, Engeland en Scandinavië naar Nederland voor behandeling bij Fysio Physics. Wij maken gebruik van nieuwe therapeutische behandelmethoden met een bewezen beter en sneller resultaat! Al onze therapeuten hebben naast hun opleiding fysiotherapie een specialisatie-opleiding van een jaar gevolgd in deze nieuwe methode. Binnen enkele behandelingen zijn de meeste van onze patiënten van de pijn af en dat is uniek! Let wel: voor hardnekkige of chronische klachten zijn meer behandelingen nodig, maar iedereen merkt resultaat. Dat betekent voor u niet alleen dat u sneller van de pijn af bent, maar ook minder behandelingen en geen onnodige kosten!

Wij boeken vaak effect waar andere therapieën en medische behandelingen niet verder komen. Wilt u weten of er in uw geval nog vooruitgang te boeken is? Of wilt u gewoon een advies over uw specifieke situatie of klacht? Dan kunt u ook voor een eenmalig consult terecht bij onze fysiotherapeuten of sportartsen.

Alle fysiotherapeuten van Fysio Physics fysiotherapie & revalidatie staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Dit betekent dat alle fysiotherapeuten voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen.

Maak gratis kennis met fitness bij Fit in Varsseveld

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Leefstijlcentrum Fit in Varsseveld in Varsseveld is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. Bij Fit in Varsseveld ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Fit in Varsseveld
Guldenweg 1a
7051 HT Varsseveld

0315-230030
Start nu met het

Start nu met het "Je Echte Leeftijd" fitplan!

Geplaatst op: 2018-01-11

Voel je 10 jaar jonger in 6 weken! Start nu en ga 6 weken lang de uitdaging aan bij Fit in Varsseveld. Klik hier voor alle startinformatie!

Lees meer Meer nieuws
Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Geplaatst op: 2018-04-06

Wil je op een effectieve manier die overtollige kilo's kwijt voor de zomer? Wil je je fitter en gezonder voelen? Heb je behoefte aan begeleiding bij het sporten? Geef je dan nu op voor ons Go4Fit Afslankp...

Lees meer Meer nieuws