Obesitas

Heb je overgewicht? Dan is dit programma voor jou! Waarschijnlijk heb je al vele pogingen gedaan om af te vallen met steeds hetzelfde resultaat: teleurstelling en frustratie. Het zal je misschien verbazen maar streng lijnen is NIET de oplossing bij overgewicht en obesitas.

Natuurlijk wil je graag afvallen, maar door streng lijnen raakt je stofwisseling ontregelt, waardoor afvallen moeilijk wordt. Daarom hebben we een andere aanpak die echt je leven zal veranderen. Ons unieke GO4Fit afslankprogramma! We kijken niet (alleen) naar je gewicht maar naar je totale leefstijl. Je gaat je lijf leren kennen en begrijpen waarom je lichaam anders reageert dan bij mensen zonder overgewicht. Vervolgens pakken we het probleem bij de wortel aan waardoor je een blijvend resultaat krijgt en niet gaat ‘jo-jo-en’. De mensen die de cursus reeds gevolgd hebben, vonden het vooral fijn dat het programma in groepsverband plaatsvindt. Hierdoor voelden zij zich sterker en ‘gedragen’ door de groep.

obesitas

Je hoeft echt niet sportief te zijn om deel te kunnen nemen. Integendeel. De cursus is voor iedereen, jong en oud. 

 

Maak gratis kennis met fitness bij Fit in Varsseveld

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Leefstijlcentrum Fit in Varsseveld in Varsseveld is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. Bij Fit in Varsseveld ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Fit in Varsseveld
Guldenweg 1a
7051 HT Varsseveld

0315-230030
Start nu met het

Start nu met het "Je Echte Leeftijd" fitplan!

Geplaatst op: 2018-01-11

Voel je 10 jaar jonger in 6 weken! Start nu en ga 6 weken lang de uitdaging aan bij Fit in Varsseveld. Klik hier voor alle startinformatie!

Lees meer Meer nieuws
Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Geplaatst op: 2018-04-06

Wil je op een effectieve manier die overtollige kilo's kwijt voor de zomer? Wil je je fitter en gezonder voelen? Heb je behoefte aan begeleiding bij het sporten? Geef je dan nu op voor ons Go4Fit Afslankp...

Lees meer Meer nieuws