(pre)Diabetes

Eén van de veel voorkomende gevolgen van overgewicht en bewegingsarmoede is diabetes mellitus II. Mensen met (pre)diabetes mellitus II kunnen hier zelf veel invloed op uitoefenen. Met de inzet van speciaal ontwikkelde leefstijlinterventieprogramma’s van 13 of 26 weken kunnen we de  symptomen terugdringen en stabiliseren. In het geval van pre-diabetes kan het proces zelfs nog worden omgebogen. We werken hierbij nauw samen met een beweegdeskundige 4+, een fysiotherapeut en een diëtist.

Dit programma is geschikt voor iedereen, jong en oud, met diabetes type 1 en 2, maar ook voor mensen met een verhoogd risico op diabetes. Het programma is niet alleen geschikt is voor mensen die tabletten gebruiken, maar ook voor mensen die insuline spuiten of een pompje hebben. Dit programma is niet alleen bedoeld voor mensen met diabetes en overgewicht. Ook als je slank bent en in de genoemde groepen valt, is het programma zinvol.

Wat maakt ons diabetes programma uniek?
De meeste mensen met diabetes krijgen onvoldoende begeleiding. Zij krijgen medicijnen voorgeschreven, soms een beweegadvies, wat informatie en het advies om af te vallen. Uit onderzoek blijkt dat dit alles op de langere termijn weinig zinvol is. Deze mensen blijken toch steeds meer medicatie te moeten gebruiken en hun risico op hart- en vaatziekten neemt toe. Onderzoek heeft aangetoond dat een gericht leefstijlprogramma met persoonlijke, gerichte begeleiding nodig is om echte resultaten te bereiken.


Maak gratis kennis met fitness bij Fit in Varsseveld

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Leefstijlcentrum Fit in Varsseveld in Varsseveld is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. Bij Fit in Varsseveld ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Fit in Varsseveld
Guldenweg 1a
7051 HT Varsseveld

0315-230030
Start nu met het

Start nu met het "Je Echte Leeftijd" fitplan!

Geplaatst op: 2018-01-11

Voel je 10 jaar jonger in 6 weken! Start nu en ga 6 weken lang de uitdaging aan bij Fit in Varsseveld. Klik hier voor alle startinformatie!

Lees meer Meer nieuws
Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Ga Slank De Zomer in en Start Nu met ons Go4Fit Afslankprogramma!

Geplaatst op: 2018-04-06

Wil je op een effectieve manier die overtollige kilo's kwijt voor de zomer? Wil je je fitter en gezonder voelen? Heb je behoefte aan begeleiding bij het sporten? Geef je dan nu op voor ons Go4Fit Afslankp...

Lees meer Meer nieuws